Vores kunder gør os til dem vi er idag

Vi samler alt data og automatiserer jeres processer
Vigtigst af alt løser vi jeres udfordringer.

Vi er lokale og elsker at dele kaffen.


Vi er Tatesoft. Et dansk software- og konsulentfirma med base i København. Vi er specialiserede i Data integrationer- og automatiseringsløsninger via vores egenudviklede platform ARPA.
Vores DW og automation produkter bruges i mange forskellige brancher, men ens for dem alle er et stort behov for samling af Data, overblik over rapporting (PowerBI) samt de automatiserede processor. (RPA)

+6
Brancher
1
Fokusområde


Danmarks foretrukne leverandør af Data Warehouse Automation

Vi vil være Danmarks foretrukne leverandør af API integrationer, Data Warehouse og automatiseringsløsninger. Som en naturlig kobling, integrerer vi Custom-løsninger fra bunden som fx. Applikationer, Add-in og RPA.

VærdierEn god historie slutter
altid med et godt team


Hos Tatesoft omfavner vi styrken i mangfoldighed. Selvom vi er hele 5 nationaliteter, er virksomhedssproget dansk. Vores dedikerede eksperter og unge talenter forener kreativitet og kompetence i tæt samarbejde, hvilket resulterer i banebrydende løsninger. Sammen driver vi forandringen og sikrer, at hver historie, vi skaber, er en triumf.

6
Mænd
3
Kvinder
1
Team

Vores værdier i hverdagen

Værdierne i Team Tatesoft er udarbejdet af vores kollegaer. Det er vigtig, at vi er gennemsigtige og at vi alle trives i hverdagen. Derhjemme har vi vores familier men på arbejdet har vi vores TEAM.

Quality - Marketup X Webflow Template

Troværdighed

Vi opbygger tillid gennem gennemsigtighed, integritet og konsekvente resultater. Vores engagement i at levere, hvad vi lover, styrker vores relationer og skaber et fundament af pålidelighed for vores kunder.

Commitment - Marketup X Webflow Template

Agilitet

Vi omfavner forandringer med smidighed og tilpasningsevne, hvilket giver os evnen til hurtigt at navigere i en konstant skiftende verden. Vores agile tilgang fremmer innovation, muliggør hurtige løsninger og sikrer, at vi altid er klar til at imødekomme nye udfordringer med en åben og fleksibel indstilling.

Innovation - Marketup X Webflow Template

Effektivitet

Vi optimerer processer, reducerer spild og opnår maksimale resultater. Ved at integrere intelligens, innovation og vedholdenhed sikrer vi enestående effektivitet til gavn for både vores kunder og vores eget engagement.

Commitment - Marketup X Webflow Template

Commitment

Lorem ipsum dolor sit amet lorem id consectetur adipiscing elit nunc eget quis vel a dignissim euismod mauris.

Team Tatesoft

Vi værner om vores kollegers trivsel og skaber en positiv hverdag gennem samarbejde, støtte og et godt grin. Hos Tatesoft er vores hold mere end bare en arbejdsstyrke – vi er et rigtigt TEAM, der sammen skaber en meningsfuld og inspirerende rejse

Julie Zachariassen
Finans Manager
Estelle Desaint
Content Designer
Mathias Vinther
COO

Salg & Marketing

Kom på besøg

Vi viser gerne vores løsninger frem personligt og samtidig tilbyder den gode kaffe eller noget med brus.

Vi kigger gerne forbi hvis I har kaffe.