Full time
Location - Marketup X Webflow Template
København

Fullstack med frontend focus

Software udvikler

Hos Tatesoft værdsætter vi den enkelte og tror på det længevarende samarbejde.


Vi ønsker at du trives og udvikler dig.

Både hvis du foretrækker at fordybe dig i software eller infrastruktur, men også hvis du vil have ansvaret for projekter og have en mere kundevendt rolle.

Det forventes, at du deltager i alle dele af softwareudviklingsprocessen, lige fra design, implementering, devops, overvågning og vedligeholdelse. Vi vil stræbe efter at tildele dig projekter og arbejde, der passer til dine præferencer.


Hvad kommer du til at arbejde med? Vores udviklingsafdeling er opdelt i to sektioner:

Automatisering & data warehouse: Vi har vores egenudviklede automatiserings-platform, ARPA, som vi licenserer til kunder. På platformen udvikler kunden i samarbejde med os software-robotter til at gøre hverdagen lidt nemmere.

Vi er også specialister i at lave data warehouse løsninger i alle størrelser, helt fra de små med blot enkelte forretningssystemer til de helt store hvor hele organisationen med 10+ forretningssystemer bliver inddraget. I denne sammenhæng gør vi også brug af ARPA.

Brugerdefinerede løsninger: Vi udvikler specialværktøjer til vores kunder, herunder kontorplugins, webbaserede rapporteringsplatforme, bookingsystemer, værktøjer til udtræk af finansielle dokumenter ved hjælp af kognitive API'er, AI og meget mere.

Du vil få mulighed for at arbejde på mange forskellige projekter og bruge din kreativitet til at skabe værktøjer, der fjerner kedeligt manuelt arbejde fra vores kunder.

Ansøg nu

Det er en fordel, hvis du har erfaring med:

 • Deployment setups CI/CD
 • Azure og cloud setups generelt

Ejerskab: Erfaring fra startmiljøer indikerer ofte, at man forventes at have den gode indstilling til arbejdet og gør en forskel. Her er medarbejderne virksomheden; du bidrager til at skabe din egen fremtid gennem en ejeraftale. Vi ønsker, at du engagerer dig i vores arbejde, gør en reel forskel og bidrager med dine ideer.


Arbejdslivsbalancen: Mange af vores medarbejdere har børn, og miljøet er ikke præget af hektiske forhold med sene møder. Vi forstår, at du har behov for at forlade arbejdet til tiden for at tage dig af børnepasningen eller noget helt andet.

Apply now

Tech stack:

 • Techs and tools: Azure, C#, React, Github
 • Projekt styring: Kanban vha. Zenhub
 • Kvalitet: Vi har fokus på SOLID, unittests, og kvalitetssikring gennem code reviews og CI/CD.


Krævede færdigheder:

 • Vil bygge og være en del af Tatesofts fremtid
 • Ansvarsbevidst, selvkørende og kreativ
 • Min. 3 års relevant erhvervserfaring
 • Fremmøde på kontoret min. 2-3 dag om ugen (vi kan godt lide det sociale, men der er plads til fleksibilitet)
 • Stærke færdigheder inden for objektorienteret udvikling (fx. .NET) og REST API
 • Erfaring med moderne web frameworks (fx. React)
 • God forståelse for kundens behov og er ikke bange for at rejse spørgsmål og bekymringer

Apply now